Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Samota v dešti

Samota v dešti

Klarineb Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Když tu nejsi...

Jdu bosky mokrou trávou
den se převaluje v dešti
kapky myšlenek v něm plavou
ocelí mračen tiše plápolají
plameny křídel holubů městských

doteky do prázdna
v nicotě se tříští
drahokamy kapek
dešťových se blyští
ve tvých slovech
ach, jen povzdech...

A ty ses mi ztratila
někde daleko v tichu
chytni mi motýla
a zraň moji pýchu

k poslední večeři
chléb s vínem nám podávaji
jen blázen nevěří
houslím, co tklivě lkají

poslední píseň roztoužené noci
a pak setneš mi hlavu
bez váhání ve třech krocích
v melodii utichající
zabalené v polibcích

posledních...
Publikoval(a): Klarineb, 15.7.2017
Přečteno (309x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré, Mari13, Bezhlavý rytíř, Marcone, gogol, Makaveli, děda včela, slunečnice69, Mirastus, Lipová

Spodek

Stránka generována 27.4.2024 07:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti