Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mlhavo

Mlhavo

Jera_lu Básně » o Životě

Anotace: Vítr mi popis odnesl a spolu s mlhou se vypařil. A stejně tak i já.

Mlhavo, tma a černota
Už dávno není tu
Nebeská čistota
A klid.
Kličkuji krajinou
Protkanou strachy
V dívku bezcitnou
Chtějí mě změnit
Taky.
To člověk
Duši Země rozdrásal
Přičemž se chvástal (Ne)MOCÍ.

Ale...
Jen co mlha se rozplyne
A věř, že jí to nemine
Jen co mraky dopláčí
Noc se zkrátí
Světlo začne žít
Tak pak má milá
Bude líp.
Publikoval(a): Jera_lu, 14.7.2017
Přečteno (79x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré, gogol, Makaveli, děda včela, Lipová, Klarineb, Mirastus, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 18:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti