Robinsonův ostrov
Robinsonův ostrov
Anotace: .....k nedožitým narozeninám...
Robinsonův ostrov
Žár k zalknutí
svírá kolem svět
hořkost z pohnutí
ze srdce vyráží černý květ
dny bez Tebe - pustina
plamínek, co zhasíná
v popelu Fénixe se skryl
lovím v bahnitých vodách
střepy společných chvil
na blatech zima bodá
ve větru tančí suchopýr
dnes vím
že každý den je svátek
neřeším
kolik vrásek život do duše vpíše
na pustém ostrově
chybí mi můj Pátek
odešel do tajemné říše
na poli pohnul se jen klásek
Jsme jen poutníci
kráčící na cestě na věcnost
procházíš řeku
a zpět nevede most...
Publikoval(a):
Klarineb, 12.7.2017