Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ja chci taky do nebe mel bych se nechat pokrtit muzu doufat ze tam budou lesbicky kanaly

ja chci taky do nebe mel bych se nechat pokrtit muzu doufat ze tam budou lesbicky kanaly

krize identity místo sebe bych řešil abys i ty nepotřeboval atomový kryty
nezažili bombardování v rámci humanity kazdej nemá city
genocidu jak vyvolený židi dostatečný varování nejsou ani live atomový hřiby
spíš než o co největší destrukci šlo o to léčit svět i lidi jako ity

jsme v síti metrix v p... kdyby to vypli
vykořisťování stále táhne ekonomiku sme zvyklí
práva pošlapány jak na podzim přísaha na bibly
kniha prolitý krve psala historii jak wiki
možná se dostane dál než viking

lidí jsou unholy jak deska od aotp
násilí plodí násilí žít v simbioze scify
Publikoval(a): rhyme mist, 12.7.2017
Přečteno (57x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 12:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti