Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Plavky

Plavky

davidziak Básně » Srandovní

Anotace: Proč se zaobírat tim, kdo má jaký plavky? Proberte se lidi

Co je komu do toho,
kdo má jaké plavky?
Tady nosí bikini,
jinde holé zadky.
Někteří se stydí,
jiní zase vůbec,
a někteří mají,
jiné zvyky dodnes.
Tak neřešte plavky,
máme přece svobodu,
užívejte léta,
a pořádnou pohodu.
Publikoval(a): davidziak, 11.7.2017
Přečteno (707x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 19:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti