Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Ano,léto,léto,léto..

**Ano,léto,léto,léto..

~~~~~~
Teplé jsou noci
teplá jsou rána
v poledne slunce hoří
schovat se do stínu
zaplavat si v moři
v řece či v potoce
v bazénu u domu
k obědu zmrzlinu,
o tobě léto
se básně tvoří
i když se z propisky
brzy kouří...

Plavek přehlídka
plavčíků hlídka
skočit si do vody
třeba z věže
o tom sní každý
na dece pod stromem
klidně i vleže,
pak studené pivo
voda limonáda
a krémem chladícím
mažu ti záda.
A to já moc ráda.

Doma jsou větráky
teplo i průvan
pitný je režim
vodou se nalévám
od toho průvanu
záda bolí
to léto do slunce
stále se strojí,
pak přijdou lijáky
bouřky kroupy taky
trochu se ochladí
dýchat se dá...

~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 10.7.2017
Přečteno (398x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti