ČLOVEK 1
ČLOVEK 1
ČLOVEK -1
Nádoba z hliny.
Aký obsah skrýva?
źivotom hýbe, svetom kýva.
V hlave nosí vesmír.
V lone žitia gejzír.
Rozumom sa hviezd dotýka.
Tvárnosť zeme menia
ľudské pokolenia
k špatnosti i kráse.
Človek kysne v novom kvase.
Vo - Večný chlieb?
Ku svojej skaze?
ČLOVEK 2
Človek - homo sapiens
kam kráčaš?
Za sebou sa neotáčaš.
vládneš.
Kam ideš?
Kam prídeš?
Vieš?
Nevieš.
Dbaj nech CIEĽ neobídeš.
Anna Vodičková
Publikoval(a):
anna41, 10.7.2017