Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O vodě

O vodě

slunko se odráží na hladině
voda omilá břehy států
průzračná žlutá rudá toxická
hladina se odráží i na klimatu

je jí spousta lidí taky
jsme na ní závislý na opiátu
stále teče doma proudem
nepotřebujeme ke zdroji mapu
Publikoval(a): rhyme mist, 9.7.2017
Přečteno (62x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 12:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti