Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Co se mi honí hlavou

Co se mi honí hlavou

blackhenry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: To na co myslím, se asi nedá vyjádřit slovy, ale snažím se každou básní, když né ona, ať to víte alespoň vy.

Nevím, zda o ruku žádat tě smím,
ale víš, že chtěl bych navždy být tvým.
Tvým mužem v dobrém i zlém,
tím co bude navždy v srdci tvém.
Tvém srdci laskavém, co lásku umí dát,
myslím na tvé rty, jak umí se smát.
Smích tvůj pro mě je útěchou jedinou,
když už vím, že nikdy nebudeš mou.
Mou ženou, přítelkyní, láskou,
mým tiketem s nevyzvednutou sázkou.
Tou sázkou na kterou jsem vsadil málo,
a proto se to všechno stalo.
Všechno myslím bolest tvou i mou,
bolest když se dva lidé rozejdou.
Publikoval(a): blackhenry, 24.1.2011
Přečteno (226x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: H.I.L.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti