Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Panenka

Panenka

Panenka

Panenka schoulená v koutě
sama.Prach na ni sedá.
Nikdo si s ní nehraje je
nepotřebná.

Panenka mrkací oči má je
nádherná.Dlouhé vlásky
nikdo nečeše do náručí ji
nikdo nevezme.

Odložili ji a zapomněli
že v hrudi ji srdce tepe.
Andělé vdechli ji duši a
ona teď trpí je nepotřebná.

Panenka v koutě sedí sama.
Z očí se slzy koulí.Zapomněli
na ni.Teď ji prach šatičky
zdobí.
Publikoval(a): slunečnice69, 8.7.2017
Přečteno (55x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré, Květka Š., Gaia., Lipová, barča1, Klarineb, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti