Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pohádka

Pohádka

Řeknu vám na dálku
velmi dlouhou pohádku.

V jedné zemi za horami
žil pán král s
dcerami
kolik jich měl
všechny provdal
pro chlapečka by se rozdal
kdyby se mu narodil.

Princezna se campržila
s chodem zámku celkem
sžila
stála se s ní královna
a matka dědice zrovna.

Těžko říci neřeším to
hlavně že je na světě.
Publikoval(a): Puris, 7.7.2017
Přečteno (236x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 10:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti