Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska z jedné strany dveří

Láska z jedné strany dveří

Básník_ze_střední Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Poslední báseň, kterou jsem ti napsal..

Koukám z okna, koukám na nebe,
při tom pohledu si vzpomenu na tebe.
Vzpomenu si jak mám tě rád,
navždy už zůstanu tvůj kamarád.

Myslel jsem si, že spolu budeme žít,
každý den o druhém celé noci snít.
Spletl jsem se už to tak bývá,
Když se holka do jiného zadívá.

Život jde dál a my s ním,
přesto ty noci o tobě pořád sním.
Odejdi z mého života, prosím,
zapomenout na tebe prostě musím.

Zapomenout a jít konečně dál,
to jediné bych si opravdu přál.
Publikoval(a): Básník_ze_střední, 7.7.2017
Přečteno (289x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, slunečnice69, gogol

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 22:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti