apel
apel
historie je strategie jak vybudovat impérium
vládci v deliriu když šírej svůj virus víru
ideologie...
jako by nestačil absolutní nácek vládce
koncentráky kremace a gulagy lidí bez šance
spálená zem od aliance nejvýhodnější neutralita rovná se zlato v bance
pak komunismus leninova atrakce
k čemu takovou zasranou dobu vracet
spravnej vlastenec vzhlíží k vlajce jak sověti k lajce
máme svobodu slova tak můžeš počítat palce
fejky pajci desinofrmace
konzum co si můžeš dovolit a čeho jses plátce
bát se 3 světový nebo vyhazovu z práce
primitiv nemůžu ani slovo o lásce
ale tak jak vědma varovat že konečná válka nebude animace
Publikoval(a):
rhyme mist, 6.7.2017