Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Král vysílá své vojsko..

Král vysílá své vojsko..

Klarineb Básně » ostatní ...

Anotace: ~~~~~jako dětská hra....

Král vysílá své vojsko
armáda slepců jde slunci vstříc
s náladou vskutku trójskou
jdeš mi syrovou pravdu říct

král vysílá své vojsko
stádo ovcí kráčí pastvinou
kult zlatého telete je blízko
krvavé mraky se jednou rozplynou

na palisádách strachu
skrývají se jenom zbabělci
mrtvé duše v oblacích strachu
marně se dožadují pomoci

král vysílá své vojsko
zrada klíčí v trupu koně
odcházíš za jinou
ta zrada jak meč tnula do mě...

král vysílá své vojsko
tak přece krále braň!
Opilí mocí se řítí do své zkázy
danajský dar se mění v mocnou zbraň
na bojišti mrtvých až z toho mrazí...
Publikoval(a): Klarineb, 6.7.2017
Přečteno (81x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Pavíočko, děda včela, Desiré, gogol, Mirastus, Makaveli, Marcone, Gaia., slunečnice69

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti