Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jedna odlehčující

Jedna odlehčující

Láska strhla stavidla
a lhostejnost zpomalila ráz
nahromaděná síla
vykrystalizuje v otázkách

smutek namží
v rozsekaných křídlech
záleží, kdo to napáchal?
…hráz vzteku průhlední

a za ní...

hbitý hledač znamení
malíř na trasách
správce majáku sdílení
na plovoucích krách

a za nimi...

ticho v šumění splavu
propadá
slunečním přílivem

za Zdrojem
…jako já?

Pták zmizí v peřejích
nevrátí se
bdělý

proletěl portálem…
Publikoval(a): Gaia., 5.7.2017
Přečteno (208x)
Tipy (24) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Dasahor, Sonja la Rosa, Matěj Jiřinský, michaela07, Lipová, Martin Havlíček, Mirastus, Makaveli, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 8.5.2024 05:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti