Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

hladový chlad

hladový chlad

Marcone Básně » Smutné

Anotace: prostě jen pokus o delší řádky ve volném... x tý panák prostě musel dodat odvahy :-D

probliklo poslední ticho z propletence mnohých
přespání na podlaze šimrá v nose, a
pak mi došlo, že bedýnka se zbytkem věcí,
zetlela

parafráze dnešního dne unaví i dobráky
co vidí mrak před sluncem jen proto
aby ochránili touhu po lepším příštím,
včerejšku

mohlo a může to dopadnout i jinak,
ale vzduchovky ve tvém dřevěném stánku
mají upilované mušky a já toho plyšáka,
nevyhraju

noc se dnem se potkávají dvakrát víc,
než já kdy spolknu, už nikdy ...
Publikoval(a): Marcone, 5.7.2017
Přečteno (210x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, Květka Š., Malfelica, Martin Havlíček, Mirastus, Gaia., Klarineb, děda včela, gogol, Pavíočko

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 06:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti