Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Svět vševěd

Svět vševěd

pololo Básně » Srandovní

Anotace: srandičky,srandičky.....................

Zajíček a králíček,
snědli kupu vajíček.
Potom se jim stalo to,
že bylo z nich letadlo.

No a tak to v lese chodí,
protože se straky honí.
Jedna bílá druhá černá,
jedna druhé jsou si věrná.

A ten další že by krtek,
tam má díru bez vívrtek.
ještě aby tu pil alkohol,
potom by tu byl namol
Publikoval(a): pololo, 24.1.2011
Přečteno (1347x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 20:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti