3rd
3rd
Anotace: alternativní pokračování textu, který mi prostě nejde. A při tom je tak dobrej !!! Tohle je třetí báseň po sobě, která má počátek v něčem, v textu, který který nemám jak dokončit. Nejde mi to...
nejsem válka, či hněv
a nestojím Ti o úsměv,
nestojím o nic co přinášíš
chybí ti zub, Mesiáši
snad jen ti spadlo tělo
když nebe potemělo
a Jidáš cinká stříbrem,
raduje se jako Glum nad rybiškou
s kočkou v zádech
večeře je vskutku zbytečná
umřu a to se cení
kopí v játrech je nabíledni
s tátovou nedělí
se fakt nerozdělím
snad lepší Golgota
než být za ...
Publikoval(a):
Marcone, 3.7.2017