Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...ty už si z nás musíš dělat prdel...bod!
3.7.2017 21:37 | Martin Havlíček
Taková jako by bez lepších příštích. Bez naděje. Ale bude líp.
Líbí se mi ten spíš melancholický tón, než těžká depka.
S. tip
3.7.2017 7:08 | Marcone
Smutek ve mě prázdno v moci sami sobě ku pomoci-v hlubinách záře ty sLunouuličnice...
2.7.2017 19:44 | Lipová