Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O křivdě

O křivdě

Lavander Básně » Balady, romance

Anotace: O chybně hybném kroku muže bez jména.

Mezi domy ulička
a v ní stojí sudička
co vzhlíží do jednoho okna
tam,co sedí onen muž.


Prsty ve vlasech oči v dlaních
a jedny ženské rty co spočívají na nich.

Zkoušel omluvit svou minulost,
ale dostal jenom zlost
a tak se vydal v nemilost.
Publikoval(a): Lavander, 24.1.2011
Přečteno (303x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti