Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Setkání č.2

Setkání č.2

Klarineb Básně » o Lásce

Anotace: Bez komentáře...

Zastihla jsem tě nahou
v pocitech i odění
vím že nejsi tou pravou
co se z žáby na princeznu
promění

dáváš mi své vody napít
za tebou padá kamení
sype se ti do myšlenek
ptám se - být či nebýt?

V mysli jazyků zmatení
z nevyřčených domněnek
dal by se postavit hrad
příště stačí jen zavolat...

Můžeme se spolu jen tak projít
v dešti slz vyplavených
a lačně je upíjet z pohárů
či nechat slunce za obzor zajít

ano, můžeme se takhle setkat
a strávit spolu tvoji opuštěnou noc
potom naše sny a světy protkat
nevím však zdali ti mám jít na pomoc...
Publikoval(a): Klarineb, 2.7.2017
Přečteno (84x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Gaia., Lipová, Marcone, Desiré, gogol, Pavíočko, děda včela, slunečnice69, barča1

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 09:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti