Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Gorgonina zahrada

Gorgonina zahrada

glacier Básně » ?nezařazené?

Anotace: dlouhá, předlouhá pauza... trochu to zrezavělo.

Kolik uklapaných prstů
napočítáš v údolinách psacích strojů
Kolik klopýtavých slov
zapletlo se do větviček strachu?
Seřazení podle barev duhy
svíjejí se slabičnatí hádci
složení z pocitů, co váznou
na hlasivkách z trní
A v důlku pod hrdlem
kde o překot se líhnou nové věty,
hrůza si staví alej z tichých soch
z novorozených citů
co proměnily se v kámen
Publikoval(a): glacier, 2.7.2017
Přečteno (51x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Gaia., Lipová, Desiré, gogol, Makaveli, anna41

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 19:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti