Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

LÁSKA KRÁLŮ

LÁSKA KRÁLŮ

Lavander Básně » Balady, romance

Anotace: Rozjímání o moci a o mužích co jim není pomoci.

"...trofeje na zdi hradu
jsou dostačující ukázkou
králova hladu.


Pytlák mizí v nízkém remízku,
tam jsem Ti byl v myšlenkách prvně nablízku.


Kráčím lesem,zvěř mě láká
chvíli chci být za tuláka.


Tam v houštinách vidím smyčku
a blízko u ní mladou koroptvičku.


Tiše schován v houštinách
víš o lidských slabinách.


Na posedu vrací se Ti šarm
jsi jak proměněn v dychtivou saň.


Jako všichni muži věříš,
že své lásce neuškodíš.


Náhle přibíhá skvostná laň
nevědíc,že zaplatí krutou daň.


Puška v ruce Ti dává možnost
jít s jejím osudem ruku v ruce.


Ruka na spoušti poznenáhlu
smrti se dopouští......"
Publikoval(a): Lavander, 24.1.2011
Přečteno (334x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti