Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zrádná kráska

Zrádná kráska

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Kdo má víc, vyhrává.

Po okresce, po dálnici,
míří za svou krasavicí,
v naleštěném autě jede,
určitě jí dneska svede,
nedokáže mu odříci.

Rychlé auto, drahé šaty,
vždyť je přece dost bohatý,
nebojí se odmítnutí,
v těle cítí jisté pnutí,
vždyť jí nese prsten zlatý.

Příliš pozdě ale přijel,
nečekaná je tu svízel,
zradila ho jeho kráska,
bohatšího má teď páska,
zaklel a pak rychle zmizel.
Publikoval(a): Psavec, 29.6.2017
Přečteno (71x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 02:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti