Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O dnešním cestování

O dnešním cestování

Počasí nás zrovna nehýčká,
z Fiátka stala se lodička,
Renaulty, Opely i Škody
brodí se v přívalech vody.
Deštník si v poklidu lebedí v domě,
ani má pláštěnka není tu pro mě:-(.
Spláchnul mě liják a je to fakt síla,
jsem (trochu přezrálá) dešťová víla!
Publikoval(a): Henriette, 29.6.2017
Přečteno (49x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, Martin Havlíček, Lipová, Mirastus, Klarineb, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti