Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska

Láska

Rose-H Básně » o Lásce

Anotace: Je tohle láska?

V tom okamžiku, chtěla bych ti dát sebe,
svou duši, své srdce, své tělo.
Chtěla bych celému světu říct, že mám tebe,
to krásné slovo miluji tě ve mně stále znělo.

Nemůžu tě dostat z hlavy,
jsem víla, paní noci, vášeň, hlad….
Miluj mě, ať už se nestanou žádné zrady,
jak víno budeme jeden v druhém zrát.

Dotkni se mě, už se nerozplynu a neuteču,
schovej mě do náruče, hlad mě, jak andělská křídla.
Poznávám tvé já a radostí se směju,
zahrň mě nežnostmi, tak jemnými, jak bublinky z mýdla.
Publikoval(a): Rose-H, 29.6.2017
Přečteno (379x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, slunečnice69, Mirastus, Klarineb, Desiré, gogol, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 08:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti