Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tieň

Tieň

dodky Básně » ?nezařazené?

Anotace: Som prenasledovaný? Alebo mám len zlý sen. Pocit nepopísateľní, našťastie je to iba tieň.

Som prenasledovaný?
Alebo mám len zlý sen.
Pocit nepopísateľní,
našťastie je to iba tieň.

On rána do večera,
pri lampe aj v tme,
pocit jak smutná nevera,
čím to ale je, už dávno viem.

Zachovať chladnú hlavu,
a či spanikáriť mám,
utiesť niekam do davu,
nie - nemám ten plán.

Budem v kľude a hrdo stáť,
Nebudem sa viacej svojho tieňa báť.
Nechcem sa shroziť niečoho čo není,
však zlo neutočí z postavi čo je v tieni.
Publikoval(a): dodky, 29.6.2017
Přečteno (42x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, Lipová

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 01:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti