Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rodina v 21.storočí 3.

Rodina v 21.storočí 3.

Šťastie mu do života svieti.
Má vernú ženu, zdravé deti,
postavil si dom, okrášlil dvor,
vysadil sad, záhradu...
V práci má široký priestor.

Život mu predhodil návnadu:
riťku slečny. Ziskuchtivú, mladú.

Uprednostnil chlipnosť pohlavného pudu.
Rozvádza sa. Stratil všetko.
Čaká verdikt súdu.

Aký je človek hlúpy tvor!
Za riťku slečny s rodinou vedie spor.


Anna Vodičková
Publikoval(a): anna41, 29.6.2017
Přečteno (172x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 20:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti