Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jako štvaná zvěř

Jako štvaná zvěř

Samotná se touláš nocí
aniž tušíš, že větří tě vlci
jenž pouze pána svého ctí

tak trochu vyprahlá
se bažinami brodíš
skrz mrtvé ryby
smrad útrob již ti žere šat

i měsíc zrudl
zdá se být tak jiný
v patách je ti ten
co měl tě kdysi rád

však ani s
růžencem na kotníku
nedoprosíš se pomoci
za život plný lží a hříchu
okusíš ostny bezmoci

tak zanechej pláče
tvé slzy nejsou vidět
s osudem své síly změř

neboť teď to budeš ty
kdo okusí jaké to
je být… jako štvaná zvěř
Publikoval(a): Makaveli, 27.6.2017
Přečteno (174x)
Tipy (22) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Adminak, Marcone, Lipová, Klarineb, Gaia., děda včela, slunečnice69, Pavíočko, Desiré, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti