Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rodina v 21.storočí 1.

Rodina v 21.storočí 1.

Z otcovej strany je Igor môj brat.
Laco, kamarát, sú s Igorom bratia.
A to sa mi ráta, že môj otec vidí rád
i nevlastného Lacovho brata Paťa.

Priateľka Lacovho otca
ctená pani Marta
má dvojičky – dievčatká.

Priateľ mojej matky
/ ich vzťah je ešte vratký/
má tri ratolesti.
Každé inú matku má.
/Ani o jednu z nich nedbá/.

Ich matky majú priateľa.
Ich priateľ má deti...
No, hotová kuca-paca!
Ľutujem seba, Igora, Laca...

Žijeme len raz.
Ži a uži.
Ľudská láska sexu slúži.
A detská duša v bolesti túži.

Osud deťom pripravujú dospelí.
Kde? Ako?
V posteli!


Anna Vodičková
Publikoval(a): anna41, 27.6.2017
Přečteno (185x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 18:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti