Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

o valce

o valce

Armádám urcujou trendy jak ve světě módy
zelenej mozek není zombie
se slepou spravedlnosti na jedny lodi
jak mor plnej masový hroby

psí známky hlídat ztráty smrt líbá na rty
čekáme co generálové vytáhnou za karty
Publikoval(a): rhyme mist, 26.6.2017
Přečteno (48x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 12:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti