Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Veritas

Veritas

Ema Caesar Básně » o Lásce

Anotace: In vino veritas.

Máš rád můj styl,
máš rád mou eleganci.
Tak sakra, kde jsi byl,
když dostal jsi svou šanci?

Dlouze jsi čekal,
až přijdeš na řadu.
Trpící šakal,
co čeká na návnadu.

Nejsem ta pravá,
nejsem ta jediná.
Jsem jenom znalá
a dávno ne nevinná.

Tvářím se netečně
bez zájmu o tvou osobu.
Chovám se bezděčně,
i když dál už nemohu.
Publikoval(a): Ema Caesar, 25.6.2017
Přečteno (115x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Mirastus, gogol, Klarineb

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 08:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti