Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dáme si pivo

Dáme si pivo

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Další značky musí počkat.

Babka Budvar miluje,
vždy si po něm notuje,
denně jednu sklenku,
i když mrzne venku.

Děda Plzeň koštuje,
velice si libuje,
požitkářsky mlaská,
je to jeho značka.

Holba či Krušovice,
dobrých piv máme více,
Radegast je na čepu,
vychlazený ve sklepu.

Svijany též chutnají,
žádnou chybu nemají,
Krakonoš zas láká,
když se venku smráká.

Ostravar neb Kozlíček,
kdo má mlsný jazýček,
naše pivo vede,
vždy pijáky svede.
Publikoval(a): Psavec, 25.6.2017
Přečteno (71x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, gogol, Marcone, Lipová

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 07:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti