Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nevím co tím chci říci

Nevím co tím chci říci

blackhenry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Asi říkám, že nevzdávám se, pracuju na sobě dál, za čas už nebude nic, čeho bych se opravdu bál.

Ty jsi všechno, co na světě mám,
i když to víš, tak odcházíš dál.
Ty víš, že všechno hezké s Tebou jen,
ale také víš, že všechno bylo jen sen.
Plný lží, přetvářek, něčeho co nešlo,
a vidíš, teď když z toho už sešlo.
Tak se chovám jako malé uplakané dítě,
byl jsem to já, kdo tvrdil, že nezradí Tě.
To tvrzení vzal čas, už to nemá smysl,
nechci Ti otravovat život, ani tvou mysl.
Nyní z chyb poučený, lepším můžu být,
zkusím získat, to o čem jsem mohl jen snít.
Musím být muž, získat svou odvahu a hrdost,
a k tomu přidám i to co chybělo mi, tvrdost.
Tvrdý jako kámen, ale citlivý budu stále,
budu bojovat, když budu mít na mále.
Ano, silný to budu já, na ústech mých,
všichni uvidí jen štěstí a jen smích.
Publikoval(a): blackhenry, 24.1.2011
Přečteno (190x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti