Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sedmá hora

Sedmá hora

Sedmá hora

V srdci bolest mám
lék marně hledám.
Snad někde za sedmy
horama je květ,co
bolest utiší.

V srdci bolest mám
připadám si jak zakletá.
Lítost mě na každém kroku
přepadá.

Kde lék na bolest hledat
mám.Duše se do sebe uzavřela.
Spánek neklidný a den slzami
zdobený.

Sedmá hora se pře de mnou
schovala.Květ na bolest
do země ukryla.Srdce bolí
a slzy mou tvář zdobí.
Publikoval(a): slunečnice69, 24.6.2017
Přečteno (51x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, gogol, Desiré, barča1, Lipová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti