Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tam nahoře

Tam nahoře

Tam nahoře

Věř pane Bože že jsem
nic víc než trochu lásky
nechtěla.Je to snad hřích.
Vždyť bez lásky nelze žít.

Tak proč mi ji odpíráš
proč v samotě žít mě necháváš.
Čím jsem zhřešila že pláč jsi
mi přisoudil.

Věř pane Bože že bolest v
srdci mám a kříž,co vláčím
za sebou krvavé stopy má.

Tak proč trpět tolik mám.
Čím jsem zhřešila k pánu
Bohu jsem se modlila.Marně.

Proč z očí slzy mi tečou.

Prosím o trochu přátelství
o trochu porozumění o něhu.
Už nechci slyšet slova krutá.

Mé srdce na kusy rozervané je.
Duše o dech bojuje.Zná jen
hněv,křik a slova,co bolí
slzy do očí vhání.

Tak proč tolik bolesti znám.
Jaké asi je být šťastná
jaké asi je být milována
jaké asi je přátelství.

Po tom jsem marně toužila
nic z toho nepoznala.Snad
tam nahoře andělé mé slzy
osuší.Duši se uleví až
zavřu své oči.
Publikoval(a): slunečnice69, 23.6.2017
Přečteno (179x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus, Klarineb, Lipová, Desiré

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 20:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti