Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chybí

Chybí

Ema Caesar Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Chybí a trápí.

Chybí mi někdo,
kdo zahnal by smutek.
Chybí mi někdo,
s kým smutek by utek.

Chybí mi jenom
pohlazení pár.
Chybí mi jenom
tvůj dotek, co znám.

Chybí mi rána,
ta naše společná.
Chybí mi rána,
při nichž jsem nevděčná.

Chybí mi pocit,
že jsi tu pro mě.
Trápí mě pocit,
že teď s jinou spíš v domě.
Publikoval(a): Ema Caesar, 20.6.2017
Přečteno (382x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone, Puris, děda včela, gogol, Polux Troy, Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 21:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti