Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zcela vážně

Zcela vážně

Jenom se mihla
jako jedno políčko filmu
co je pro celek nic
nebo když nechám talíř
slízat Mickou
a uvidím její smutný pohled
proč tak málo, proč?

Předu obraz fantazie
ze vzpomínek na tucty
zcela vážně už bez slz
šťasten že tu je.

Možná po sté vrzne kolovrátek
neodcházej tak brzo
namazal jsem panty
vrátek,
zase proklouzneš mi
mezi prsty
a já padnu
na zadek.
Publikoval(a): Puris, 20.6.2017
Přečteno (256x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Desiré, Martin Havlíček, gogol, děda včela, Polux Troy, Klarineb, Mirastus, Marcone

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 19:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 3 stránek.
roboti