Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Je pozdě...

Je pozdě...

Je pozdě a chladno
po vlasech pohladím tě
a ty se celá rozrušíš
jak kapky deště na hladině
kterou vítr rozčeří

když hvězdy blednou
noc šplhá po hvězdnaté lafetě
co střílí místo nábojů květy růží
odevzdáváš se aniž to tušíš
tvá vůně proniká mou kůží

a pak se zorničky rozšíří a zúží
v ohňostroji barev, světel a vůní
jen hlavu naznak zakloníš
a pustíš všechnu zátěž co ti braní
v záchvěvech vášně a milování...
Publikoval(a): Klarineb, 19.6.2017
Přečteno (245x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rose-H, Lipová, Desiré, Martin Havlíček, gogol, děda včela, Polux Troy, slunečnice69, Marcone, Gaia.
ikonkaKomentáře (13)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 09:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti