Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život

Život

H.I.L. Básně » o Životě

Anotace: život...

Život plyne jako v tužce tuha,
pomalu uniká jako vzduch z plic,
mizí z oblohy jako barevná duha
a nemůžeme si ho vzít víc.

Ale kdopak by ho chtěl,
vždyť je přece těžký,
však každý by ho poznat měl,
projít si ho pěkně pěšky.

Složitý je sice moc
a ne vždy má konec dobrý,
ale nestojí za to věčná noc.

Tak života si užívej,
nedělej z užovek kobry,
každý okamžik si prožívej.
Publikoval(a): H.I.L., 23.1.2011
Přečteno (385x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: XYX

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 04:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti