Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smrt

Smrt

H.I.L. Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: co dodat...prostě smrt...

Hvězdy na nebi si svítí,
já cítím jenom bolest,
sedím na paloučku z kvítí,
tak ubohá to byla lest.

Srdce puká, oči brečí,
nohy bolí, v rukou třes,
on tam jen tak mrtev klečí
a pak náhle padá, děs.

Myslím však, že i mě
se ten můj čas krátí,
hle pocítím chlad jako v zimě.

Naposledy cukám sebou,
život nám nic nevrátí,
však umřela jsem šťastně s Tebou.
Publikoval(a): H.I.L., 23.1.2011
Přečteno (516x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andy86, XYX

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 03:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti