Příteli
Příteli
Anotace: Kamarád se dostal do potíží a byl hodně nešťastný a já mu napsala tuto básničku
Můj pane ztepilý
smutně své oči klopíš.
Věř, že jen na chvíli,
je život samá potíž.
Láska ti odešla,
bolest je veliká,
smutek tu zůstává
srdce se zalyká..
Však neboj se, příteli,
vše zase přebolí,
už dnes se objeví
Tvůj anděl na koni.
Pofouká dušičku,
zbaví Tě trápení,
zas můžeš hrdě stát,
jak rytíř po boji.
Publikoval(a):
17Limetka, 14.6.2017