Smutný úsměv
Smutný úsměv
Smutný úsměv
Smutek v očích máš
i když se usmíváš.
To pro duši bolavou
nemocí prokletou.
Smutný úsměv máš
oči od pláče se
lesknou.To proto
že není léku na
nemoc prokletou ,
co svírá duši tvou.
Andělům se svěřuješ
ty tě vyslechnou.
Duši své tak ulevíš.
Bolest však neutišíš.
Smutně se díváš i když
se usmíváš.
Nemoc prokletá svírá
duši tvou.Máš chuť do
hrobu ulehnout osvobodit
tak duši svou.Zavřít oči
své smutný úsměv na tváři
zůstane.
Publikoval(a):
slunečnice69, 14.6.2017