Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Za 1 dvanact

Za 1 dvanact

rhyme mist Básně » ?nezařazené?

Anotace: Za 1 dvanact, spis ne

Generace Y spíš Než svět řeší co do bongu
Za minutu 12 měli by jsme začít bít do gongu
Jasnější Než tisíc sluncí díky lidem z měď za bombu
Fuck dá world lidí jsou zákeřný jak z vietcongu
NE jenom milý jak z pop songů
Půlka světa hladový miliarda se cpe že na chodníku vedle Neprojdu

Život v lahvích pure life prognóza 2030
otázka globálního konfliktu bude ve vzduchu ještě hrozivejc viset
Dobytí Marsu spaceX vesmírný mise
Objevit Téra novu podrobit a za jak dlouho nastane společenská krize
Neměli by dřív vyřešit trvale udrzitelnej systém
Publikoval(a): rhyme mist, 10.6.2017
Přečteno (49x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 12:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti