Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hrobník

Hrobník

PisálekHongaz Básně » o Lidech

Anotace: Báseň o tom, jak vidím hrobníka já, pohledem nekreativního idiota

Má prázdný pohled narkomana,
Jenž nevyléčí duši pána,
Který vážně trpí
A již na ničem nelpí.

Nečeká, že by snad
Zázrak z nebe na něj spad.
Co zachránil by mu duši,
Která svým kouskem tuší,
Že se před ním zamyká.
To je život hrobníka
Publikoval(a): PisálekHongaz, 9.6.2017
Přečteno (73x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia.

Spodek

Stránka generována 27.4.2024 05:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti