Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzťah 1., Vzťah 2.

Vzťah 1., Vzťah 2.

VZŤAH 1.

Dom.
On a Ona v ňom
dve jadrá v orechu.
Medzi nimi plot.
Nevpustia pod strechu
svoje semä –plod.


Dom z piesku stavaný.
Nosný stĺp zo slamy,
bez okien v diaľavy.
Základ z hriechu.


Láska z krátkych radostí,
zneistená žalostí.
Sama.
Bez detského smiechu.


VZŤAH 2.

Spája nás úzky most.
Dotyk, pohyb, vášeň, bozk.
A dosť.
Láska má pôst.

Zneuctená kľačí
v pichľavom bodľačí.
Je vyhnaný hosť.

Sme v sebe nadoraz.
Vnútro nám páli mráz.


Anna Vodičková
Publikoval(a): anna41, 9.6.2017
Přečteno (123x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Polux Troy, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 06:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti