Skrytí.. ?
Skrytí.. ?
To co v sobě skrývám
s toho depresy často mívám
jsou to city o lásce
o té jedné krásce
o které si nechavám zdát
a nikdy se toho snu nebudu bát
protože si vním ty..
a zde vyjadřuji své city..
a za to omlouvám se...
bohůžel už zase.. :D
Publikoval(a):
iontik, 21.1.2011