Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na krátko, na chvilku

Na krátko, na chvilku

Jan Čáp Básně » o Přátelství

Anotace: Konečně...

Po roce na chvilku
opráším vzpomínku,
která mě celý rok
těšila v srdénku.

Po roce uvidím,
na chvíli uslyším,
potichu hlasitý
Maruščin smích.

Po roce cítím se
naplněn láskou.
Tichoučkou, vzájemnou,
klidnou a jasnou.

Po roce věřím jí,
teď to mám jisté.
Vede mě k radosti,
srdce má čisté.

Věřím, že díky ní
budu též správný.
Lásku svou projevím
zůstanu šťastný.
Publikoval(a): Jan Čáp, 5.6.2017
Přečteno (636x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 08:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti