Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smrt je krása

Smrt je krása

Přišla brzy
někdy zrána
černá, temná
nikým zvána

Oči zmijí
srdce prázdné
tak děsivé
a tak krásné

Éterická
jsoucna zkáza
neúplatná
smrt je krása!
Publikoval(a): E.D, 4.6.2017
Přečteno (54x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti