Srdíčko mě bolí.. :(
Srdíčko mě bolí.. :(
Anotace: Cítím se jak papír,který pomale hoří.. :(a pomale mizí popelem.. :( Ale popel zůstane :)
Myslím na tebe než jdu spát
a řikám si že tě mám víc než rád
zážitky stebou se mi stále vrací
srdce s myšlenkou na tebe mi krvací
a stale mě moc bolí
jako slimaka posypaného solí
říkám si,že jdu cestou slepou
tak prosím pojd semnou,a buď mou
jedině tak se zbavím utrpení
a celý život se mi změní
Jdeš?.. Vím.. že ne..
a mé srdce bude stále zklamané..
Publikoval(a):
iontik, 21.1.2011